top of page

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασιδων στη Φλώρινα με τις αθλήτριες Δακονταείδη Ανδριανή, Μελιγκώνη Σοφία και Κοσμά Ευγενία.


Και οι τρεις αθλήτριες κατάφεραν νίκες στους ομίλους της προκριματικής δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Με δύο νίκες στους ομίλους η Κοσμά και μια νίκη η Δρακονταειδή κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση των νοκ-αουτ. Ηττήθηκαν όμως από το ν.4 και το ν.2 αντίστοιχα και έτσι μπήκαν στην 14άδα.

Η Μελιγκώνη Σοφία ηττήθηκε στον αγώνα πρόκρισης από το ν.13 με 1-3 σετ, μπαίνοντας στην 20άδα.


Στο διπλό αγώνισμα οι αθλήτριες Κοσμά/Μελιγκώνη σε έναν αγώνα ανατροπών έχασαν το μετάλλιο σχεδόν μέσα από τα χέρια τους καθώς προηγούνταν στα σετ 2-1,έχασαν 2-3 μπαίνοντας στην 7άδα.

Εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και η αγωνιστικότητα της Ευγενίας Κοσμά καθώς στην προκριματική φάση των ομίλων κατάφερε να κερδίσει το ν.10 και το ν.11 της πανελλήνιας κατάταξης τοποθετώντας την έτσι από την 78η θέση στο Ν.12 της Ελλάδας.!!!!!


Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 με όλους τους περιορισμούς και τις δυσκολίες του covid-19 είχε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Α. Ο. Δάφνης, αφού για πρώτη φορά είχε συμμετοχή σε τελικές φάσεις Πανελληνίου Πρωταθλήματος (παιδων-κοραδιδων-παγκορασιδων) , πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσει μετάλλιο (κορασίδες-παγκορασιδες) και φυσικά πρώτη φορά αθλήτρια του συλλόγου φτάνει στο Ν.12 του Ranking List.



Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων και Παγκορασιδων που πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα και Φλώρινα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page