top of page

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου


Το Σάββατο 27/05/2023 και την Τετάρτη 31/05/2023 πραγματοποιήθηκαν ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου μας στο Κολυμβητήριο ΣΕΦΑΑ και στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μ. Μουρούτσος".


:Οι επιδείξεις στο Κολυμβητήριο ΣΕΦΑΑ ξεκίνησαν το Σάββατο 27/05/2023 στις 17:00 με τα τμήματα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και ακολούθησαν τα τμήματα Κλασσικής Κολύμβησης ανηλίκων και ενηλίκων. Τα αγωνιστικά τμήματα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης παρουσίασαν μέρος των προγραμμάτων που προετοιμάζουν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α' στις 4-7 Ιουλίου 2023 και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β' στις 6-8 Ιουλίου 2023. Οι μικρές γοργόνες είχαν προετοιμάσει με καλοκαιρινή διάθεση και τα δικά τους προγράμματα. Στα τμήματα Κολύμβησης, παιδιά από 4 ετών, έδειξαν την μέχρι τώρα πρόοδο τους σε ασκήσεις και κούρσες που τους υπέδειξαν οι εκπαιδευτές τους, ενώ οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με σκυταλοδρομίες από τα μεγαλύτερα τμήματα των ακαδημιών και τους ενήλικες.


Με τη παρουσία τους τίμησαν τον ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ στην

επίδειξη του κολυμβητηρίου, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κ. Μπινίσκος Αναστάσιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκης Μιχάλης, η Αντιδήμαρχος Υγείας κα. Σκιαδοπούλου Γεωργία, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Καρακώνη Βερίνα, ο πρόεδρος ΟΠΑΔΔΥ κ. Τζιβελέκας Ιωάννης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λιακόπουλος Χρήστος.



Την εβδομάδα που ακολούθησε, διεξήχθη και η ετήσια εκδήλωση προγραμμάτων κλειστού γυμναστηρίου την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ" με την παρουσία 2000 θεατών. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε Ενόργανη, Ρυθμική, Ζούμπα, Αερόμπικ και Πινκ Πονκ. Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν από το σύλλογο μας ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κ. Μπινίσκος Τάσος καθώς και ο πρόεδρος ΟΠΑΔΔΥ κ. Τζιβελέκας Ιωάννης. Επίσης, με τη παρουσία τους μας τίμησαν η αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Καρακώνη Βερίνα, η Αντιδήμαρχος

Υγείας κα. Σκιαδοπούλου Γεωργία και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τσιλίφης Νικόλαος, κ. Δαουλάρης Γεώργιος, κ. Λιούτας Κων/νος, κα. Ρούσου Καλλιρόη, κα. Βογιατζόγλου Αργυρώ, κ. Ανδρουλάκης, αλλά και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της NRG και χορηγός του τμήματος ΑΜΕΑ Πινκ Πινκ κ. Λοσταράκος Αναστάσιος.



Πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες του συλλόγου μας Ντόμαλη Σταυρούλα, Στραβάκου Έλενα, Φανού Ευδοκία( Καλλιτεχνική Κολύμβηση), Αναστασιαδου Θαλεια( ζούμπα κ baby zumba), Περδικάρη Μαρία, Στουραίτη Μαριρανια κ Σαμαρά Έλενα ( Ενοργανη), Γκοτζαμπασούλη Φεβρωνία ( ρυθμική) και Νταουντάκη Ελευθερία ( πινκ πονκ ), αλλά και στους προπονητές του συλλόγου μας κ. Ζκέρη Φώτιο και κ. Κατιφέ Απόστολο για τα πρόγραμμα που παρουσίασαν!!!



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page