top of page

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Έγινε ενημέρωση: 25 Σεπ 2020

Το αγωνιστικό τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Α.Ο. Δάφνης Υμηττού "ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ" συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κατηγορίας OPEN που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών - Σπύρος Λούης το τετραήμερο 17-20 Σεπτεμβρίου 2020. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 170 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ενώ καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τηρούνταν όλοι οι απαραίτητοι κανόνες και το σχετικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Οι 10 αθλήτριες του συλλόγου μας, πρωτοεμφανιζόμενες αλλά και παλιές αθλήτριες του χώρου, προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος στα αγωνίσματα του Ελεύθερου Ομαδικού (FT) και του Free Combination (FC), ενώ υπήρξαν και συμμετοχές στο Ελεύθερο Ντουέτο (FD) και στο Τεχνικό Ντουέτο (TD). Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το σωματείο μας κατάφερε να λάβει την 11η πανελλήνια θέση στην συνολική κατάταξη, που αποτελεί σημαντική διάκριση για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο συγκεκριμένο άθλημα. Η προπονήτρια τους, κ. Ντόμαλη Σταυρούλα, δηλώνει ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητριών της, καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα που προπονείται μαζί για μικρό χρονικό διάστημα.


ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:


ΒΟΥΡΘΗ ΕΥΓΕΝΙΑ 2004

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 2008

ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 1996

ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2005

ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2003

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ ΈΛΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ 2006

ΣΤΡΑΒΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ 1997

ΤΖΟΥΦΙ ΕΛΙΝΑ 2007

ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 1998

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 2005


Οι αθλήτριες μας θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους στο Κολυμβητήριο των ΣΕΦΑΑ, ενώ μερικές εξ αυτών θα συμμετάσχουν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στο ΟΑΚΑ στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2020.

Μπορείτε να ακολουθείτε την πρόοδο των αθλητριών μας και στα social media , στο Instragram @eyzin.synchroteam και στη σελίδα της Καλλιτεχνικής στο Facebook Ευ Ζην και Άθληση - Artistic Swimming Team.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page