top of page

Επανέναρξη Αθλητισμού για τα μέλη της Ευ Ζην και Άθλησης στο Κλειστό Γυμναστήριο


Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 έως και την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, ξεκινάει η αθλητική δραστηριότητα στον σύλλογο μας για τους ανήλικους αθλητές και αθλουμένους των ακαδημιών μας για τα τμήματα του κλειστού γυμναστηρίου "Μιχάλης Μουρούτσος".

Συγκεκριμένα, για το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( Ping - Pong) και μόνο για το τμήμα ανηλίκων, ξεκινάνε μόνο τα μέλη μας με δελτίο αθλητή στην αρμόδια ομοσπονδία.

Επιπλέον, ξεκινάνε οι αθλητικές ακαδημίες στα αγωνίσματα ρυθμικής, ενόργανης και baby zumba που διεξάγονται στο κλειστό του Μουρούτσου, στο αγώνισμα του ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Γυμανστική Ακαδημία και της αντισφαίρισης ( Tennis) που διεξάγεται στο Άλσος Πέτρου και Παύλου.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλούμενοι οφείλουν να προσκομίζουν εβδομαδιαίως αποδεικτικό αρνητικού τεστ COVID-19 (self-test, rapid ή PCR) στον υπεύθυνο κάθε αθλήματος στην αρχή κάθε βδομαδες και αυτά θα παραμένουν στην εγκατάσταση. Η χρήση μάσκας είναι επίσης υποχρεωτική κατά την παραμονή των αθλητών και των αθλουμένων στο χώρο των εγκαταστάσεων, εκτός από το διάστημα που διαρκεί η προπόνηση τους. Η χρήση των αποδυτηρίων δεν επιτρέπεται..

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page