top of page

Επανέναρξη Κολυμβητηρίου στη Γυμναστική Ακαδημία


Από την Δευτέρα 17 Μαϊου 2021, ξεκινάει η λειτουργία του κολυμβητηρίου του συλλόγου μας που βρίσκεται εντός της Γυμναστικής Ακαδημίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας, όπως αυτή ορίζεται από τη Γ.Γ.Α.


Συγκεκριμένα, για το άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, επιτρέπονται προπονήσεις μόνο για τα μέλη μας με δελτίο αθλητή στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Το ωράριο των τμημάτων καλλιτεχνικής, σίγουρα για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας, θα είναι από Δεύτερα έως Παρασκευή 17:00-18:30 και για το χρονικό διάστημα που αναλογεί με την κατηγορία στην οποία ανήκει ο αθλητής.


Για τις ακαδημίες στο άθλημα της Κλασσικής Κολύμβησης,,θα διαμορθωθούν τμήματα ανηλίκων με περιορισμένο αριθμό αθλουμένων ηλικίας από 8 ετών και άνω, που έχουν καλή γνώση στα κολυμβητικά στιλ ελεύθερο και ύπτιο, ενώ για την κατανομή τους στα τμήματα θα συνυπολογιστεί και το κολυμβητικό τους επίπεδο. Το ωράριο για τα συγκεκριμένα τμήματα ( σίγουρα για την πρώτη εβδομάδα) θα είναι Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκεύη 18:40-19:20 και 19:30-20:10 ή Τρίτη - Πέμπτη 18:40-19:20 και 19:30-20:10.


Για τα τμήματα ενηλίκων στο άθλημα της κολύμβησης, θα διαμορφωθούν τμήματα εκμάθησης Δευτέρα - Τετάρτη ή Τρίτη - Πέμπτη 20:20 -21:00 και την Παρασκεύη 20:20-21:00 ελεύθερη κολύμβηση. Επιπλέον, για ελεύθερη κολύμβηση αθλουμένων το ωράριο θα είναι 21:10-22:00.


Σημαντικές Οδηγίες:


  • Η επανέναρξη αφορά (σίγουρα για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας) τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη και η θέση κατοχυρώνεται με την προπληρωμή της συνδρομής μέλους.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής των αθλουμένων και αθλητών στις εγκαταστάσεις εκτός από το χρονικό διάστημα που διαρκεί η προπόνηση.

  • Οι ανήλικοι αθλητές και αθλούμενοι υποχρεούνται να προκομίζουν στην αρχή της εβδομάδας δήλωσης αποτελέσματος self test με αρνητικό αποτέλσμα ( κάνει και η δήλωση για το σχολείο) και θα φυλάσσεται από τον υπεύθυνο Covid στην εγκατάσταση.

  • Οι αθλητές (αφορά το άθλημα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης) υποχρεούνται να προσκομίζουν αρνητικό Rapid test κάθε 2 εβδομάδες.

  • Οι ενήλικες πρέπει να προσκομίζουν στην εγκατάσταση μία φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test Covid-19 (self-test, rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που πιστοποιεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός τουλάχιστον 14 ημέρες πριν.

  • Η χρήση των αποδυτηρίων δεν επιτρέπεται και η είσοδος-έξοδος στο χώρο της πισίνας θα γίνεται καθ' υπόδειξη του υπευθύνου.

  • Οι δηλώσεις αποτελεσμάτων των τεστ για τον COVID-19 θα πρέπει να προσκομίζονται έντυπες πριν την είσοδο του αθλούμενου στις εγκαταστάσεις ή να αποστέλονται στο eyzinkeathlisi@gmail.com το αργοτερο μέχρι το προηγούμενο βράδυ.

Για πληροφορίες σχετικά με την έναρξη του κολυμβητηρίου αλλά και για την εγγραφή στα νέα τμήματα κολύμβησης που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να καλέσετε στο 6906126943 από τις 11:00-13:00 και 18:00-21:00 καθημερινά, ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο eyzinkeathlisi@yahoo.com ή μέσω των social media του συλλόγου μας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά την έναρξη της λειτουργίας το ωράριο της γραμματείας θα είναι 17:00-21:00.


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page