top of page

Ολοκλήρωση Πρωταθλημάτων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης 2021


Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης για την αγωνιστική χρονιά 2021. Ο Α.Ο. Δάφνης - Υμηττού ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β' που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 23-26 Σεπτεμβρίου 2021 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας ΟΠΕΝ που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ στις 14-17 Οκτωβρίου 2021.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β'

Μετά από το διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, οι αθλήτριες του σωματείου μας πέρασαν δύο απαιτητικούς μήνες προπονήσεων. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β', η ομάδα μας συμμετείχε στο αγώνισμα των Φιγούρων, καθώς και στο αγώνισμα των Αγωνιστικών Τετράδων όπου κατέχτησε 4η και 6η Πανελλήνια Θέση. Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας ΟΠΕΝ, το σωματείο μας είχε συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων Free Combination και Ελεύθερο Ντούετο.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΕΝ

Οι προπονήτριες μας Ντόμαλη Σταυρούλα και Στραβάκου Ελένη δηλώνουν έτοιμες για την νέα αγωνιστική χρονιά και θέτουν ως στόχο την συνέχιση της ανοδικής πορείας της ομάδας με συμμετοχές σε όλες τις Κατηγορίες του αθλήματος.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page