top of page

Κυπελλούχος η ΕΥ ΖΗΝ στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση


Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Α.Ο. Δάφνης Υμηττού ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων Κορασίδων Β 2023 που διεξήχθη στο κολυμβητήριο "ΚΥΠΡΟΣ" της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στις 6-8 Ιουλίου 2023.



Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 06/07 με το αγώνισμα των φιγούρων όπου έλαβαν μέρος 252 αθλητές από όλη την Ελλάδα.


Τη 2η μέρα του Πρωταθλήματος, αθλητές από όλα τα σωματεία της Ελλάδος, διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του ομαδικού και των Σόλο Παίδων και Σόλο Κορασίδων. Η μέρα ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να λαμβάνει 2 μετάλλια και υψηλές θέσεις. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του συλλόγου μας ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ κατέκτησε την πρώτη θέση και το 🥇 χρυσό μετάλλιο στο Σόλο Παίδων και η ΜΠΑΛΑ ΣΟΦΙΑ τη 2η θέση και το 🥈 ασημένιο μετάλλιο στο Σόλο Κορασίδων.

Μάλιστα, στις 44 συμμετοχές σόλο κορασίδων που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα, οι αθλήτριες μας ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ και ΜΠΑΛΑ ΧΑΡΙΣ κατέκτησαν την 4η και 8η θέση αντίστοιχα. Επιπλέον, στο αγώνισμα του ΟΜΑΔΙΚΟΥ, η ομάδα μας κατέκτησε την 4η θέση με τις αθλήτριες ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ Χ., ΜΠΑΛΑ Χ., ΜΠΑΛΑ Σ., ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ Ε., ΣΟΥΡΣΟΥ Σ., ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ Ε. και την 17η θέση με τις αθλήτριες ΒΟΛΑΚΗ Κ., ΜΑΝΙΑΤΗ Γ., ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Μ., ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Μ., ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Α., ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ι., ΤΣΕΛΙΟΥ Σ., ΧΑΛΚΟΥ Β., ΜΑΝΙΑΤΗ Μ. (R), ΤΣΟΛΑΤΟΥ Μ. (R) απο τις συνολικά 24 συμμετοχές της διοργάνωσης.



Το Σάββατο 08/07 έπεσε η αυλαία του Πρωταθλήματος με την ομάδα μας να λαμβάνει 1 χρυσό μετάλλιο στο Μικτό Ντουετο και 2 ασημένια μετάλλια στο Ντουέτο και στο Free Combination, καταφέρνοντας έτσι να αναδειχθεί πρωταθλήτρια με 107 βαθμούς.


Συμμετοχή είχαμε και στο αγώνισμα των Αγωνιστικών Τετράδων. Συγκεκριμένα,


🥇ΜΙΚΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ( ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ)


🥈ΝΤΟΥΕΤΟ (ΜΠΑΛΑ ΣΟΦΙΑ, ΜΠΑΛΑ ΧΑΡΙΣ)


🥈FREE COMBINATION (ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ Χ., ΜΠΑΛΑ Σ., ΜΠΑΛΑ Χ., ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ Ε., ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Μ., ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Α., ΣΟΥΡΣΟΥ Σ., ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ Ε.)


15 θέση ΝΤΟΥΕΤΟ (ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ Χ., ΣΟΥΡΣΟΥ Σ., ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ Ε.(R))

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ - 25, 28, 31, 39 θέση


Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με το gala όπου οι αθλητές συμμετείχαν με ελεύθερο θέμα και ευχάριστη διάθεση.


Ήταν μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές που θα μείνει σε όσους την παρακολούθησαν αλησμόνητη.


Να συγχαρούμε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά και να ευχαριστήσουμε τους προπονητές της ομάδας μας για την εξαιρετική δουλειά τους.






Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος από το site της ΚΟΕ, πατώντας εδώ.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page