top of page

Χρυσό Μετάλλιο στο Μικτό Ντουέτο....

Έγινε ενημέρωση: 5 Απρ 2023


Το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Α.Ο. Δάφνης Υμηττού ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ συμμετείχε στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Β 2023 που διεξήχθη 01 -02 Απριλίου 2023 στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου. Στο Μικτό Ντουέτο, οι αθλητές μας Ευάγγελος Καραγεωργίου / Ελένη Μπερεδήμα (αναπλ. Σοφία Μπάλα) με προπονήτρια την Στραβάκου Ελένη πρώτευσαν κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.


Η ομάδα μας έλαβε μέρος και στο Ελεύθερο Ομαδικό με τις αθλήτριες Κοντοδήμα Χριστίνα-Σταυρούλα, Μπερεδήμα Ελένη, Μπάλα Σοφία, Μπάλα Χάρις, Σούρσου Σμαράγδα, Χατζησπύρου Ειρήνη με συνολική βαθμολογία 191.9319, λαμβάνοντας έτσι την 6η θέση σε συνολικά 16 συμμετοχές.

" Οι προπονητές τους συλλόγου μας Ντόμαλη Σταυρούλα, Μπίμης Θωμάς, Στραβάκου Ελένη,

Φανού Ευδοκία με τους αθλητές μας μετά την εκτέλεση του Ελεύθερου ομαδικού"

Στο Ελεύθερο Ντουέτο οι αθλήτριες Μπάλα Σοφία / Μπάλα Χάρις΄(αναπλ. Σούρσου Σμαράγδα) πήραν την 6η θέση με βαθμολογία 175.4351 και οι αθλήτριες Κοντοδήμα Χριστίνα-Σταυρούλα / Χατζησπύρου Ειρήνη (αναπλ. Στεργίου Ιοκάστη-Φιλαρέτη) πήραν την 14 θέση με βαθμολογία 140.4258 σε συνολικά 29 συμμετοχές.




Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με το Αγωνιστικό Παραμύθι με βασικό θέμα "Τα παιδιά του Κόσμου". Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 3 χορογραφίες που είχαν θέμα "Φιλία", "Ειρήνη-Πόλεμος" και "Ασφάλεια στο νερό" και πήραν την 9η, 12η και την 16η θέση σε συνολικά 17 συμμετοχές.



Στο αγώνισμα των φιγούρων ο σύλλογος μας πήρε την 4η θέση με τους αθλητές Καραγεωργίου Ε, Κοντοδήμα Χ., Μπερεδήμα Ε., Μπάλα Σ., Μπάλα Χ., Παπακώστα Μ., Παπαμιχαήλ Μ., Παυλοπούλου Α., Σούρσου Σ., Στεργίου Ι., Χάλκου Β., Χατζησπύρου Ε. σε 19 συνολικά σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.


Παράλληλα με την Χειμερινό Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε και Ημερίδα Ορίων Αστερίων όπου συμμετείχαν με επιτυχία και αθλήτριες του συλλόγου μας.


Αθλητές και προπονητές χάρηκαν με την διαδικασία των αγώνων και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται.


Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες !!!


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commenti


bottom of page