top of page

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης OPEN και Εφήβων-Νεανίδων 2023


Το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Α.Ο. Δάφνης Υμηττού ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2023 που διεξήχθη 28-30 Απριλίου 2023 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο του Α.Ν.Ο.Γ και στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας 2023 που διεξήχθη 05-07 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμορφωσης.


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2023 συμμετείχε το Σάββατο 29/04 η αθλήτρια μας Θανοπούλου Ελένη στον τελικό Τεχνικού Σόλο και την Κυριακή 30/04 στον τελικό Ελεύθερου Ντουέτου με την αθλήτρια Γαλλιού Παναγιώτα.


Εν συνεχεία, η ομάδα μας έλαβε μέρος στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση του αθλήματος το Σάββατο 06/05 στον τελικό Ακροβατικού Ομαδικού με τις αθλήτριες Γαλλιού Παναγιώτα. Δοδοντζίδη Αναστασία, Θανοπούλου Ελένη, Ξυλογιαννοπούλου Ελευθερία, Μουρατάι Μαριλιζ, Τζούφι Ελίνα

και στον τελικό Τεχνικού Σόλο με την αθλήτρια Θανοπούλου Ελένη. Την Κυριακή 07/05 ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας μας στο Εθνικό Πρωτάθλημα στον τελικό Ελεύθερου Ντουέτου με τις αθλήτριες Γαλλιού Παναγιώτα και Θανοπούλου Ελένη.


Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στους προπονητές της ομάδας μας κ. Ντόμαλη Σταυρούλα και κ. Μπίμη Θωμά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων Α' και Παίδων - Κορασίδων Β' που ακολουθούν.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page