ΣΤΙΒΟΣ

Track

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 

  • ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ: 16:00 -17:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ (Προετοιμασία): 14:00 - 15:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ (Προετοιμασία): 11:00 - 12:00 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Ο Στίβος είναι ένα άθλημα που αποτελείται από αγωνίσματα που περιλαμβάνουν τρέξιμο, άλμα, ρίψεις.

Επίσης με τον όρο στίβος χαρακτηρίζεται και το σύνολο των αγωνισμάτων, ειδικότερα του κλασικού αθλητισμού, που διεξάγονται στο χώρο αυτό και στον οποίο περιλαμβάνονται: Αγώνες δρόμου (αγώνες ταχύτητας, αγώνες ημι-αντοχής, σκυταλοδρομίες), αθλήματα ρίψεων (δισκοβολία-ακοντισμός-σφυροβολία-σφαιροβολία), άλματα (εις μήκος, εις ύψος,επι κοντό ), μικτά (δέκαθλο, πένταθλο, έπταθλο κλπ).

Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ

Στα τμήματα του συλλόγου μας συμμετέχουν παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών όπου τα παιδιά αποκτούν επαφή με τα αθλήματα του στίβου. Ειδικότερα για τους εφήβους που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, υπάρχουν ειδικά τμήματα για την άριστη προετοιμασία των υποψηφίων.

Yelena_Slesarenko_failing_2007.jpg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κος Σταυριανουδάκης Κωνσταντίνος, είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Πετοσφαίρισης (Volley). Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεω επαγγέλματος απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πτυχίου Ναυαγοσωστικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο 500ωρών με το Πανεπιστήμιο Αίγαιου πάνω στην Ειδική Αγωγή και Μάθηση, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με τίτλο " Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία".